Workshop voor je bedrijf, vrijgezellen of andere groep?

Wil jij met je collega’s, vrienden, familie of andere gezellige samenstelling een creatieve workshop volgen? Say no more! Jullie zijn tot 12 deelnemers welkom in mijn creatieve studio in Heemstede, bij grotere groepen kijken we naar de mogelijkheden of kom ik graag bij jullie langs.

Workshop voor een groep op locatie
Ik kom bij jullie langs en neem alles mee dat nodig is voor een leuke creatieve workshop. De workshops zijn altijd inclusief alle materialen, en natuurlijk neem ik ook schortjes mee voor de deelnemers en verzorg ik bescherming voor de tafels. Het enige dat je zelf hoeft te verzorgen, zijn de tafels en drankjes en snacks natuurlijk :).

Aantal deelnemers
Om een privé workshop te boeken, heb je minimaal een clubje van 8 personen nodig. Maximale aantallen hangen af van de invulling van de workshop. Voel je vrij me een mailtje te sturen met je idee of voorstel, dan kijken we samen naar een leuke opzet!

Workshop op een beurs, markt, evenement, Koningsdag, braderie, school, etc
Heb je een evenement waar je bezoekers een leuke creatieve activiteit aan wil bieden, zoals bijvoorbeeld het dippen van kaarsen? Ook dat is mogelijk! Stuur me een berichtje en we bespreken de mogelijkheden.

Kosten
Zoals je ziet, zijn er eindeloos veel variaties. Stuur me een berichtje wat je in gedachten hebt, en ik kom bij je terug met een leuk voorstel.

Meer weten? Mail me!