Workshop voor je bedrijf, vrijgezellen of andere groep?

Wil jij met je collega’s, vrienden, familie of andere gezellige samenstelling een creatieve workshop volgen? Say no more! Jullie zijn tot 12 deelnemers welkom bij mij thuis, bij grotere groepen kom ik graag bij jullie langs.

Workshop op locatie
Ik kom bij jullie langs en neem alles mee dat nodig is voor een leuke creatieve workshop. De workshops zijn altijd inclusief alle materialen, en natuurlijk neem ik ook schortjes mee voor de deelnemers en verzorg ik bescherming voor de tafels. Het enige dat je zelf hoeft te verzorgen, zijn de tafels en drankjes en snacks natuurlijk :).

Aantal deelnemers
Om een privé workshop te boeken, heb je minimaal een clubje van 6 nodig. Maximale aantallen hangen af van de invulling van de workshop. Voel je vrij me een mailtje te sturen met je idee of voorstel, dan kijken we samen naar een leuke opzet!

Beurs/markt/evenement/Koningsdag/braderie/scholen/etc
Heb je een evenement waar je bezoekers een leuke creatieve activiteit aan wil bieden, zoals bijvoorbeeld het zelf dippen van een kaars? Ook dat is mogelijk! Je kunt ervoor kiezen de bezoekers zelf te laten betalen, of je koopt de kaarsen vooraf af en dan deel ik ze uit aan de bezoekers. Andere ideeën? Laat het me weten, leuk!

Kosten
Zoals je ziet, zijn er eindeloos veel variaties. Stuur me een berichtje wat je in gedachten hebt, en ik kom bij je terug met een leuk voorstel.

Meer weten? Mail me!