Hoi! Ik ben Miranda

Leuk dat je hier even een kijkje komt nemen. In 2023 had ik voor de zoveelste keer een stap op de carrièreladder gemaakt maar ineens deed het me niets meer. Ik wilde weg uit het kantoorleven en eigenlijk had ik maar 1 optie in de pijplijn: ik had ooit al een beginnetje gemaakt met Frøbel en besloot te kijken of ik hier meer van kon maken dan alleen een vaag plan en een mooie droom.

Vanaf april begon ik met het geven van Jesmonite workshops voor 6 personen vanuit mijn woonkamer. Meer mensen pasten er niet aan mijn eettafel :). De workshops liepen hartstikke goed, het enthousiasme was groot en en zo werd ook mijn eettafel een maatje groter. Ik werkte al mijn vrije uren aan Frøbel en had maar 1 doel: voor mijn 40e fulltime voor mezelf aan de slag.

Inmiddels zitten we in 2024, ben ik in mei 39 jaar én werk ik sinds dit jaar fulltime voor mezelf, vanuit mijn super gezellige creatieve studio in Heemstede. Hier geef ik inmiddels 5 verschillende soorten workshops, door de week en in de weekenden.

Voor mij is het belangrijkste tijdens mijn workshops dat je iets nieuws leert. Je hoeft er echt niet meteen super goed in te zijn, en het moet ook leuk zijn wanneer je niet per sé heel creatief bent. Ik hou van een ontspannen sfeer met ruimte voor een grapje, lekkere snacks op tafel en het is fijn als je naar huis gaat met het gevoel dat je een leuke ochtend, middag of avond hebt gehad.

Werk je snel, langzaam, netjes of slordig? Maakt allemaal niet uit. Samen gaan we er wat moois van maken!

Twijfels, speciale verzoeken of andere vragen? Mail me!