Hoe leuk is het bij Frøbel?

Heel leuk! Dat vind ik zelf, maar mijn deelnemers gelukkig ook. Hieronder kun je een paar voorbeeldjes lezen, de rest kun je lezen op Google!

 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  Suzanne:

  "Gisteren heb ik hier met een vriendin een erg leuke workshop gehad. We hebben een aantal mooie pronkstukken gemaakt voor in huis. Miranda legt het goed uit en helpt je graag. Deze workshop is echt een aanrader!"

  Meer reviews 
 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  Romy:

  "Super leuke workshop gevolgd bij Frøbel! Miranda doet het super, legt duidelijk uit en de workshop is makkelijk te volgen en je gaat met iets leuks naar huis. Wil je een keertje lekker creatief bezig zijn maar weet je niet hoe? Ga dan lekker op cursus bij Miranda 😊"

  Meer reviews 
 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  Desiree:

  "Al bij binnenkomst krijg je een warm welkom door de vriendelijke en enthousiaste gastvrouw Miranda. Ze is een gezellige, kundige en toegankelijke vrouw die je graag alles leert en duidelijke uitleg geeft, je op je gemak stelt en je creativiteit boven haalt. We hebben 2 uur vol plezier met veel lachen een paar prachtige jesmonite kunstwerkjes mogen maken, niks is te gek. Ik kom graag nog eens terug!! Bedankt Miranda je doet dit echt heel leuk."

  Meer reviews